Nyert a Giants

2010/11/17. - írta: RobiHu

Biztos írtam már, hogy az egész város baseball lázban ég mióta megérkeztünk. A városi csapat, a San Francisco Giants bekerült a baseball világbajnokság döntőjébe. Ellenfele a Texas Rangers volt. A baseballban nem egy meccs dönti el a hogy ki nyer, több egymást követő győzelemre van szükség. Egész hétvégén zajlottak a meccsek, hétfőn azonban bekövetkezett a csoda. A Giants a baseball történelem során először megnyerte a világkupát.
Éppen a munkából tartottunk hazafelé, amikor hirtelen az egész város megőrült. Az összes autó dudált, az emberek egymás arcába üvöltöztek, ugráltak. Kénytelenek voltunk mi is beállni a tömegbe és skandálni hogy Giants!

Szerda délben nagy utcai parádét rendeztek a csapatnak, itt volt Schwarzenegger kormányzó, Bill Clinton. Olyan nagy tömeg volt a Market streeten, hogy nem volt értelme kimenni, semmit sem láttunk volna. A Ustream kiküldött egy kamerás embert, a video a parádéról itt nézhető meg. A döntő óta szinte minden emberen van valamilyen Giants-es ruhadarab, a 2010-es bajnoki póló és baseball sapka már másnap megjelent az embereken. A Giants Dugout Store kong az ürességtől, az összes ruhát, ajándéktárgyat felvásárolták.

A győzelem estéjén sajnos nem volt nálam a kamera, kénytelen voltam a fényképezőgéppel videot készíteni. A minőség nem a legjobb, de így is átjön a hangulat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ottototo.blog.hu/api/trackback/id/tr582454167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása