Itt a Karácsony!

2010/12/04. - írta: RobiHu

Meglehetősen korán, november 21.-én vasárnap kezdődőtt a karácsonyi szezon. A város karácsonyfáját a PIER 39 bejáratánál állították fel. A világítás felkapcsolásához kis ünnepséget szerveztek a Disneyland segítségével. Az üzletek, kirakatok megkapták a karácsonyi designt, mindenhol karácsonyi zene szól. A Nordstrom plázában sikerült lefényképezni a mikulást civilben. :) A legtöbb lakásban már áll a karácsonyfa, az amerikaiak már a szezon elején feldíszítik.

Tegnap volt a Santa Claus Pub Crawl a városban. Mikulásnak öltözött emberek lepték el a város bárjait, kocsmáit. A rendezvény Ausztráliából indult több mint 10 éve, mára a világ összes nagyvárosában megrendezik a közös lerészegedést mikulás jelmezben. Sajnos csak későn értesültünk a rendezvényről, már nem tudtunk mikulás ruhát beszerezni. Egész nap gyűltek a mikulások a városban, sokan jöttek a San Jose-ből és Oaklandből is. A tömeg természetesen a Castro-ba tartott. A rengeteg meleg télapón kívül voltak lány mikulások is, meglehetősen jól állt nekik a jelmez. Egy bárba bekukkantva furcsa volt látni ahogy a sok télapó lassúzik a Sade - Smooth Operator-ra...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ottototo.blog.hu/api/trackback/id/tr332493686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delawer · http://delawer.hu 2010.12.06. 13:21:48

Csak most tudtam elolvasni, ma szabin vagyok, a hétvégén nem sokat voltam gép előtt :)

RobiHu 2010.12.07. 07:40:13

@delawer: Köszi hogy elolvastad! :-)

mela1 2010.12.10. 18:28:21

Most olyan karácsonyi hangulatom lett...
süti beállítások módosítása