Hétvégén az irdodában

2010/11/29. - írta: RobiHu

Többen kérdezték tőlem, hogy mégis mennyit kell idekint dolgozni. Nos a válasz: sokat. Ittlétünk egyik fő célja, hogy megmutassuk az amerikai kollégáknak a magyar munkabírást, morált. Ez körülbelül azt jelenti, hogy mi érünk be elsőként az irodába, reggel háromnegyed 9 körül és utolsóként megyünk haza, este fél 8 körül. A napi munkaidő minimum 10 óra, de inkább több. A megfeszített hétköznapi munka után a hétvégén is kell egy napot dolgoznunk. Ez a nap szabadon választható, általában az időjárás függvényében döntünk a szombati vagy vasárnapi munka mellett. Fontos kikötés, hogy a hétvégi munkát az irodában kell elvégezni. Az otthoni munka nem támogatott, egyrészt a net lassúsága miatt, másrészt fontos hogy az amerikai kollégák (ha bent vannak egyáltalán) lássák a magyar csapat munkabírását. Hetente csak egy napot tudunk pihenéssel, vagy a város és a környék felfedezésével eltölteni. Volt pár igen nehéz időszakunk mióta itt vagyunk, például az első hétvégénk, amikor mindkét nap dolgoznunk kellett. A második héten a kedd hajnali élesítés sem volt egyszerű, főleg 2-3 óra alvás után felkelni és 9-re beérni. A fárasztó munka és az összezártság eleinte sok feszültséget generált, de az eltöltött egy hónap alatt megszoktuk a tempót és megtanultunk egymáshoz alkalmazkodni. A sok munka mellett azért jut néha idő egy kis mókára is ha üres az iroda. Az amerikai product csapat beszerzett pár játékpuskát, ami tapadókorongos habszivacs töltényeket lő ki. Van Nintendo Wii is az irodába, de egyenlőre még nem próbáltuk ki.

Címkék: iroda ustream
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ottototo.blog.hu/api/trackback/id/tr152480274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakaohki (törölt) 2010.11.29. 21:11:58

Mondjuk én úgy emlékszem, a fő cél a két csapat közötti kommunikácó javítása volt (a három pontból ez az első) - ennek ellenére örülök, hogy bírjátok és hogy ilyen látványosan épül a v4,

RobiHu 2010.11.30. 02:39:28

@bakaohki: A fő cél a v4 (a legeslegfőbb :-), de igazad van, a kommunikáció is nagyon fontos. Az biztos, hogy furcsa lesz otthon visszaállni a szokásos munkarendre, egyenlőre nem tudom mit fogok csinálni a sok szabadidőmmel. :-)

bakaohki (törölt) 2010.11.30. 10:45:22

Milyen szabadidő? Van VPN :D
süti beállítások módosítása